Oscar Autoverhuur, De Succesvolle Start-up, Schudt de Autoverhuurmarkt op in Lokeren

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Boordevol innovatie en ambitie, is Oscar Autoverhuur, een baanbrekende Deense start-up, door de broodnodige transformatie van de autoverhuurmarkt aan het bulldozeren. Met roots in Denemarken, waar ze titels ontvingen als “De Beste E-commerce Startup” in 2021 en 2022, heeft Oscar in slechts twee jaar meer dan 100 verhuurlocaties in Nederland en ruim 30 in België geopend, waaronder een vestiging in ons eigen Lokeren.

Het businessmodel van Oscar wordt gekenmerkt door een samenwerking met lokale autodealers, waardoor deze hun niet-gebruikte voertuigen nuttig kunnen inzetten. Deze voertuigen kunnen variëren van leenauto’s tot lease-retouren en auto’s die niet snel genoeg zijn verkocht. Het model biedt autobedrijven een extra inkomstenstroom en zorgt ervoor dat Oscar in staat is concurrerende lagere prijzen aan te bieden. Dankzij deze inzet voor efficiëntie zijn ze ook in staat om uit te breiden naar kleinere steden en landelijke gebieden waar traditionele autoverhuurbedrijven niet rendabel kunnen zijn. 

In Lokeren, een stad die bekend staat om haar dynamische bedrijfsomgeving, heeft Oscar samengewerkt met Drivio om een verhuurlocatie op te zetten, waar een breed assortiment auto’s en bestelwagens beschikbaar is voor verhuur. Ondanks dat de locatie in Lokeren slechts enkele maanden geleden in december 2023 is geopend, maakt deze reeds furore in de regio.

Als u op zoek bent naar verhuurauto’s in Lokeren, biedt Oscar een scala aan opties aan tegen zeer concurrerende prijzen. Het betreden van de verhuurmarkt met een nieuw en fris businessmodel laat Oscar niet alleen toe om lagere prijzen aan te bieden, maar stelt het bedrijf tevens in staat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de lokale economie door samen te werken met lokale autodealers. 

U kunt meer informatie over Oscar’s locatie in Lokeren vinden via deze link. Met Oscar in Lokeren, is het huren van een auto niet alleen een pijnloze, maar ook een economisch verantwoorde beslissing.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category